17 07 10  "Šaltinio" vasaros sporto šventė

Liepos 8 dieną LASS poilsiavietėje "Zelvoje" (Trakų raj.) įvyko sporto klubo "Šaltinis" vasaros sporto šventė.

Šventės programa prasidėjo "Šaltinio" vėliavos pakėlimu. Šią garbingą misiją atliko Rio de Žaneiro parolimpinių žaidynių čempionas Henrikas Pavliukianecas. Klubo nariai bėgo simbolinę "šaltinio" mylią, (1993 metrai), žaidė šaškėmis, šachmatais, rungėsi šaudydami į taikinį, mėtydami į tolį kimštinį kamuolį, plaukdami "Zelvos" pliaže. Daugelis išmėgino "laimės virvę" ir kitas šventės organizatorių siūlomas pramogas.

Vilniaus miesto aklųjų ir silpnaregių sporto klubas "Šaltinis" šiais metais mini 25-ąsias veiklos metines. Per šiuos metus klube subrendo ne vienas aukščiausio meistriškumo aklasis ir silpnaregis sportininkas. Tarp klubo narių yra Europos, pasaulio, parolimpinių čempionų ir prizininkų. Iš "Šaltinio" narių nuolat sudaroma pasaulio ir parolimpinė čempionė - vyrų golbolo rinktinė.

"Šaltinio" sporto klubas paprastai kasmet rengia dvi šventes - vieną vasarą, antrą - žiemą. Žiemos šventėje apdovanojami geriausi praėjusių metų sportininkai, "Šaltinio" ir respublikinių čempionatų prizininkai, vasarą - sportuojama, pramogaujama.