15 07 29  Vasaros sporto šventė

Praėjusį savaitgalį, liepos 25 dieną, sporto klubas "Šaltinis" savo narius ir jų bičiulius pakvietė į klubo vasaros šventę.

Šventė vyko LASS poilsiavietėje "Zelvoje", joje dalyvavo daugiau nei šimtas žmonių. Šventės programa prasidėjo tradiciniu "Šaltinio" mylios bėgimu. Į jį užsiregistravo 41 dalyvis, visi anksčiau ar vėliau, finišą pasiekė. Tarp vyrų greičiausias buvo Osvaldas Bareikis, tarp moterų - Gluosnė Norkutė.

Po "Mylios" laukė įvairios rungtys bei žaidimai sporto aikštyne, šaškių ir šachmatų varžybos. Šaškių varžybose nenugalimas buvo Rolandas Morozovas, o šachmatų - Anatolijus Kuvšynovas. Nors abu turnyrai buvo labiau šventinio nei varžybinio pobūdžio, tačiau jie turėjo ir praktinės reikšmės. Šaškininkas Giedrius Stoškus iškovojo teisę dalyvauti Lietuvos aklųjų ir silpnaregių šimtalangių šaškių varžybose.

Šventės programą baigė plaukimo varžybos ežere palei virvę su plūdurais. Sporto klubas "Šaltinis" tradiciškai rengia dvi sporto šventes: vieną žiemą, kitą - vasarą. Žiemą pagerbiami ir apdovanojami geriausi klubo metų sportininkai, vasarą - aktyviai ilsimasi ir sportuojama.