Redakcijos skiltis

 

 


 

Parašas po straipsniuMieli LASS bendruomenės nariai! Pirmiausia, drauge su LASS pavaduotoju Vilmantu Balčikoniu noriu padėkoti už parodytą pasitikėjimą – birželio 8 dieną LASS XXXIV ataskaitiniame-rinkiminiame suvažiavime buvome išrinkti vadovauti mūsų visų organizacijai. Noriu pasakyti, kad mūsų vizija, darbų planai ir tikslai tikrai nepasikeitė nuo rinkiminių kalbų. Tikime, kad palengva, kartu su jūsų pagalba, gebėsime tuos svarbius darbus nuveikti. Prašome šiek tiek kantrybės, kol įsigilinsime į mūsų didelės organizacijos veiklas, įvertinsime žmogiškąjį potencialą, finansinį mechanizmą, susitiksime su mums svarbių valstybinių institucijų vadovais – nieko nenorime daryti skubotai. 

Per mūsų vadovavimo mėnesį, pirmiausia, aplankėme LASS regionų centrų Panevėžyje ir Kaune, Vilkpėdės bendruomenės socialinių paslaugų centro vadovus ir darbuotojus, kai kurių filialų pirmininkus. Išlieka gyva mano iniciatyva nuvykti į visas LASS gamybines įmones, svarbiausius nekilnojamojo turto objektus, kad ateityje būtų galima priimti tinkamus sprendimus. Kaip ir žadėjome, iki šių metų pabaigos stengsimės aplankyti visus LASS filialus, pasikalbėti, apžiūrėti patalpas, kad man, kaip pirmininkui, susidarytų realus vaizdinys apie filialo darbus, stiprybes, sunkumus ir žmonių lūkesčius. Tai yra būtina, norint kartu spręsti problemas ir priimti sprendimus. Taip pat stengsimės apsilankyti kuo daugiau LASS filialų ataskaitinių susirinkimų – norime kalbėtis, pamatyti, sužinoti, išgirsti jus. 

Nors vasara nėra pats palankiausias laikas intensyvioms veikloms dėl daugelio atostogų, visgi vienas artimiausių darbų – LASS atributikos, vieningos simbolikos sukūrimas, kad visoje Lietuvoje mus atpažintų kaip stiprios, garbingos organizacijos narius. Gali atrodyti smulkmena, bet šiam tikslui vienareikšmiškai būtina specialiais ženklais pažymėti LASS automobilį, kad visuomet būtų aišku, jog atvyko ne privatus asmuo, o LASS atstovas. Dar viena idėja, galinti tapti gražia organizacijos tradicija – kasmet vasarą, greičiausiai, Zelvoje, rengti LASS sąskrydį. Tai galėtų būti mūsų visų dienos kartu, galimybė laisvai pabendrauti, nuveikti kažką pagal savo norus. Kad kiekvienas su LASS susijęs žmogus ilgainiui priprastų – tai yra mūsų laikas, galiu drąsiai atvykti. 

Tikiu, kad kartu mes galime padaryti daug. Ir kiekvienas iš mūsų gali tapti reikšmingu LASS pokyčiu. 

Paulius Kalvelis 

 

Pauliaus Kalvelio nuotrauka. Jaunas vyras matomas nuo pečių iki krūtinės, šiek tiek pasisukęs kairiuoju profiliu. Jo plaukai tamsūs, vidutinio ilgio, vyras užsiauginęs trumpą barzdą ir ūsus. Jis atrodo pasitempęs, užtikrintas, žvelgia tiesiai į skaitytoją ir švelniai šypsosi. Vyras vilki tamsų kostiumą, baltus marškinius, ryši tamsų kaklaraištį. 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]