DĖMESIO!

 

RENKAMA TIFLOPEDAGOGŲ GRUPĖ


Šiaulių universiteto herbasTiflopedagogų Lietuvoje ir toliau katastrofiškai trūksta. Šiemet jau turime tris žmones, norinčius įgyti šią specialybę. Kad Šiaulių universitete prasidėtų studijos, reikia surinkti 15 asmenų grupę. Šie žmonės turi turėti bazinį pedagoginį išsilavinimą. Šiaulių universitetas priimtų ir dar studijuojančius pedagogiką asmenis. 

Studijos vyktų nuotoliniu būdu ir būtų mokamos. Jei surinktume žmonių tiek, kiek reikia, galima būtų kreiptis į Švietimo ir mokslo ministeriją dėl dalies studijų kainos padengimo, taip pat dalies mokesčio kompensavimą studijuojantiems asmenims svarstytų ir LASS centro taryba. 

Daugiau informacijos - Šiaulių universiteto tęstinių studijų instituto puslapyje: 

http://su.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=3988&Itemid=2502&lang=lt 

Kontaktinis asmuo - Dovilė Zuozaitė, tel. 8 646 34365, el. p. [email protected]

Norinčių studijuoti pavardžių ir kontaktinių duomenų laukiame iki kovo 10 d. el. paštu [email protected]. Tuomet kovo 15 d. LASS centro taryba galėtų apsispręsti dėl dalinio studijų finansavimo. Dokumentai Šiaulių universitete priimami nuo vasario 20 d. iki kovo 31 d. 

Kviečiame prisidėti ir aktyviai ieškoti potencialių studentų! Tai labai svarbu, nes netrukus neturėsime profesionalų, galinčių dirbti su apakusiais suaugusiais asmenimis. 

 

LASS centro taryba 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]