NAUDINGA ŽINOTI

 

AKTYVIAM POILSIUI


 

Šiais metais poilsio sezonas "Zelvoje" jau baigėsi. Gamtos užgaidos lėmė, kad lietingų dienų buvo daugiau nei saulėtų, tačiau žmonių nuotaikos itin dažni šios vasaros lietūs, atrodo, labai negadino. "Zelva" poilsiautojus pasitiko ne tik gražesnė, bet ir patrauklesnė, įdomesnė. Poilsiautojų pageidavimu šalia sveikatingumo komplekso pastatyti trys lauko treniruokliai. Praėjusiais metais žaidimų aikštyne įrengti skirtingo aukščio skersiniai, yra mankštinimuisi skirtos kopėtėlės. Futbolo entuziastai galėjo žaisti mėgstamą žaidimą aikštyne pasistatę nešiojamus vartus. Atnaujintos ir poilsiavietėje buvusios sūpynės. 

"Zelva" veikia jau daugiau nei 40 metų, - pasakojo UAB "Liregus" direktorius Leonas Kirkilovskis, - nuolat reikia ką nors tvarkyti. Praėjusiais metais sutvirtinome gruntinių vandenų pažeistus valgyklos pamatus. Aplink visą valgyklą padarėme terasą." 

UAB "Liregus" jau dveji metai bendradarbiauja su apželdinimo firma. Profesionalūs apželdinimo specialistai padeda formuoti teritoriją ir atlikti apželdinimo darbus. 

Poilsiavietėje pagal universalaus dizaino reikalavimus tvarkoma aplinka: kontrastingomis spalvomis nudažyti pirmas ir paskutinis laipteliai, valčių tilto kraštai. 

 

"Mūsų žodžio" inf. 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]