DĖMESIO!

 

Gražiausio šaliko konkursas!


ŠalikasŠalikas taps padėka žmonėms, kurie dirbo aklųjų ir silpnaregių labui. Galbūt jį įteiksime verslininkams, galbūt - politikams ar savanoriams. Šalikus dovanosime rudenį, kad šildytų per visą žiemą. 

Konkurso dalyviai: LASS amatų būreliai, pavieniai LASS nariai, aklieji ir silpnaregiai vaikai. 

Šalikas turi būti patrauklus ir skirtas dėvėti, tinkamas ir vyrams, ir moterims. Siūlome dvi spalvas: juodą-geltoną (tai geriausias spalvų kontrastas silpnaregiams) ir žalią-baltą (tai reprezentacinės LASS spalvos). Ant šaliko turėtų būti brailio raštas ar su neregiais susijusi simbolika. 

LASS respublikinis centras, padedamas LASS XXV suvažiavimo delegatų ir dalyvių, atrinks gražiausią, geriausiai idėją atitinkantį gaminį. Su šaliko-laimėtojo kūrėju sudarysime sutartį, pagal kurią kūrėjas įsipareigos iki rugsėjo mėnesio vidurio numegzti ne mažiau kaip keturis šalikus. LASS respublikinis centras įsipareigos paremti kūrėjo ar amatų būrelio veiklą. 

Pateikdami šaliką konkursui, turite nurodyti kūrėjo vardą ir pavardę ar amatų būrelio pavadinimą, adresą, telefono numerį, aprašyti kūrinio idėją. 

Šalikų paroda ir gražiausio šaliko rinkimai organizuojami LASS XXV suvažiavime gegužės 29 d. Vilniuje. Laimėtoją informuosime ir sutartį su juo sudarysime iki birželio mėnesio vidurio. 

Šalikų lauksime iki šių metų gegužės 19 d. 

 

Šalikus reikia pristatyti: 

VšĮ LASS respublikinis centras 

Labdarių 7/11, Vilnius 

Kontaktinis asmuo - Danutė Cidzikienė 

Tel. (8-5) 2122994, el. p. [email protected] 

 

LASS respublikinis centras 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]