DĖMESIO!

 

LASS NARIŲ DĖMESIUI!


Gegužės 28-29 dienomis Vilniuje vyks LASS ataskaitinis-rinkiminis suvažiavimas. LASS įstatai numato, kad kiekvienas LASS narys gali iškelti savo kandidatūrą į LASS centro tarybą ar pirmininko pareigoms. 

Jei norite kandidatuoti į LASS centro tarybą, apie tai raštu turite pranešti LASS centro tarybai (Labdarių g. 7/11, 01120 Vilnius) ne vėliau kaip iki 2014 m. balandžio 12 d. 

Jei norite iškelti savo kandidatūrą LASS pirmininko pareigoms, apie tai raštu turite pranešti LASS centro tarybai (Labdarių g. 7/11, 01120 Vilnius) ne vėliau kaip iki 2014 m. balandžio 12 d. Pranešdamas LASS centro tarybai apie savo kandidatūros LASS pirmininko pareigoms kėlimą, pranešime turite pasiūlyti ir savo pirmojo pavaduotojo kandidatūrą bei pateikti šio asmens raštišką sutikimą. 

Jei norite kokiu nors būdu prisistatyti viešojoje erdvėje, informaciją siųskite LASS internetinės svetainės administratorei adresu [email protected]. Informacija apie kandidatus www.lass.lt bus pateikta pasibaigus kandidatų registracijai, t.y. 2014 m. balandžio 14 d. 

Jei turite siūlymų dėl LASS įstatų keitimo, pateikite juos raštu LASS pirmininkui (Labdarių g. 7/11, 01120 Vilnius) arba el. paštu [email protected] ne vėliau kaip iki 2014 m. balandžio 12 d. 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]