SVEIKINAME!

 

Būkite laimingi sulaukę 2012-ųjų!


Tokia šviesi naktis. Smagiuos verpetuos sukas kaukės.

Vėl čiulba sniegas. Žybčioja miškai.

Į pilnatį žvaigždžių sūpynėm kyla rusvaplaukės,

Ir taip toli girdėti, ką sakai.

 

Ir taip arti, ko nori. Lyg miražas

Gyvenimas. Lyg kibirkštys dainuojančios nakties,

Esi toks didelis joje, nes prisipildai tarsi lašas

Per vieną mirksnį meilės ir vilties.

 

Tegul čiulbančio sniego naktį širdį užplūdusi vilties šviesa krauna žiedus visus metus. Supkitės žvaigždžių sūpynėse, svajokite. Atsigręžkite į savo artimą žvaigždėtu veidu - tegul ir jį, esantį šalia, nusmelks dangaus ilgesys. Visos dovanos džiugina. Bet didžiausios iš jų - artimo meilė ir nesutrypto sniego pėdsakas akyse. 

 

"Mūsų žodžio" redakcija 

 

Valentino AJAUSKO piešinys

 

Artėja didžiosios metų šventės. Jų laukimas persmelkia kasdienybę, įnešdamas į ją gal karštligiškos skubos, kai norisi spėti tiek daug, o gal - jaukios namų ramybės, kvepiančios eglių spygliais ir imbieriniais sausainiais. 

Neskubėkime, tik neskubėkime - juk tas laukimo laikas toks trumpas... Ir nors pievos po sniego kepurėmis, o ežerai - po ledu, širdys telieka atviros. Atviros vaiko šypsenos šilumai, krentančių snaigių melodijai, šalčio kaustomos mėnesienos grožiui. Atviros Gimimo džiaugsmui, Tikėjimui, Vilčiai ir Stebuklui, kuris šv. Kūčių vakarą pasibels į kiekvienus namus. Atverkime jam duris. Pasitikime Užgimstantį, pasitikime Naujuosius. Ir paskirkime Stebuklui kertelę namuose ir širdyse - lai pasilieka. Lai lydi, stebina ir žavi kasdien. 

 

LASS centro taryba 


[Komentarai] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]