DĖMESIO!

 

NORINTIEMS FOTOGRAFUOTI


Viešosios įstaigos "Kakava" iniciatyvinė grupė kviečia visus norinčius prisijungti prie projekto "Garsų fotografija" įgyvendinimo.  

Šio projekto tikslas - parodyti visuomenei, kad regėjimo negalią turintys žmonės yra tokie pat aktyvūs ir visaverčiai visuomenės nariai.  

Visi projekto dalyviai - ir gerai matantys, ir neregiai - fotografuos tai, ką jaučia, kaip suvokia pasaulį. Kartu bus įrašomi ir fotografuojamos aplinkos garsai. Projektui įgyvendinti pasitelkiama viena iš alternatyviosios fotografijos rūšių - lomografija. Vienas iš pagrindinių lomografijos principų - nežiūrėk, ką fotografuoji. Daugelis lomografijoje naudojamų fotoaparatų net neturi akutės, per kurią "gaudomas" vaizdas. Kūrybinėse dirbtuvėse dalyviai ne tik fotografuos, bet ir analizuos darbus, dalinsis patirtimi bei diskutuos apie tai, kaip aplinką jaučia neregiai ir su kokiomis problemomis jie susiduria gyvendami šiuolaikinėje visuomenėje. 

Vienas iš projekto rezultatų pristatymo būdų - nuotraukų ir su jomis susijusių aplinkos garsų pristatymas galerijoje. Kitas - interaktyvios svetainės sukūrimas. 

Jeigu norėtum prisidėti prie šio visuomeninio projekto įgyvendinimo, kreipkis į mus. Tik dirbdami kartu galėsime perduoti visuomenei teisingą žinią. 

Projektą finansuoja Europos Sąjungos programa "Veiklus jaunimas". Ši programa aprūpins visomis reikiamomis priemonėmis projektui įgyvendinti.  

Norintys dalyvauti projekte "Garsų fotografija" kviečiami registruotis elektroniniu paštu iki šių metų sausio 31 dienos. 

 

Daugiau informacijos:  

Indrė Bitinaitė 

Tel. 8-5 2619114, 8-612 55015 

El. paštas [email protected] 

Dovilė Stumbrienė  

Tel. 8-671 18923 

El. paštas [email protected] 

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]