DĖMESIO!

 

PARAŠŲ UŽ NEĮGALIUOSIUS KAMPANIJA EUROPOJE


2007 m. sausio 23 d. Europos neįgaliųjų forumas oficialiai pradėjo parašų kampaniją "1 milijonas už negalią", skirtą surinkti 1 milijoną parašų už Europos įstatymines priemones, kovojančias prieš bet kokią žmonių su negalia diskriminacijos formą, ginančias daugiau nei 50 milijonų žmonių su negalia teises ir gerinančias jų gyvenimo kokybę. Kampanijos atidarymo metu buvo oficialiai pristatytas specialiai kampanijai skirtas tinklapis http://www.1million4disability.eu/, kuriame galima rasti visą informaciją apie kampanijos eigą.

Lietuvos neįgaliųjų forumas ragina visas Lietuvos institucijas, organizacijas bei individualius asmenis aktyviai dalyvauti kampanijoje ir paremti savo parašu Europos žmonių su negalia teisę būti lygiems ir nediskriminuojamiems.

Pasirašyti galima dviem būdais:

1) paspaudus nuorodą http://www.1million4disability.eu/sign.asp?langue=EN ir įvedus savo pavardę (Surname), vardą (First name), šalį (Country) bei el.pašto adresą (E-mail address). Taip pat galima nurodyti ir savo darbovietę (Name of organisation / company).

2) atsispausdinus parašų rinkimo formą (pdf; 0,2MB), ją užpildžius ir išsiuntus paštu. Formą taip pat galima rasti ir 1million4disability.eu tinklalapio rubrikoje "Materials".

Parašų rinkimas vyks iki 2007 m. rugsėjo 30 d. Lietuvos neįgaliųjų forumo tikslas - surinkti daugiau nei 7 tūkstančius parašų.

Jei turite klausimų, kreipkitės į mus arba į Europos neįgaliųjų forumo atstovus: Valérie Asselberghs, ENF informacijos ir narystės skyriaus darbuotoją (Information and Membership Officer) [email protected], tel: +32 2 2824609 arba Helena Gonzalez-Sancho, Komunikacijos ir spaudos skyriaus darbuotoją (Communication and Press Officer) [email protected]; tel: +32 2 282 4604.

 

www.lnf.lt

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]