SVEIKINAME!

 

SU GARBINGU APDOVANOJIMU!


Prezidentas Valdas Adamkus apdovanoja ordino medaliu Gemutę PadribonienęLiepos 6 dieną Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus Valstybės (Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo) dienos proga ordino "Už nuopelnus Lietuvai" medaliu apdovanojo žurnalistę, ilgametę Lietuvos radijo laidų akliesiems ir silpnaregiams redaktorę ir vedėją, žurnalo "Mūsų žodis" redkolegijos narę Gemutę Padribonienę.

Gemutė Padribonienė (1948 10 02) 1971 metais Vilniaus valstybiniame universitete baigė žurnalistiką. Dar studijuodama 1970 metais pradėjo dirbti Lietuvos radijuje ir televizijoje. Nuo 1973 metų ji yra Lietuvos žurnalistų sąjungos narė. 1985-1990 metais Gemutė Padribonienė dirbo LASS garso įrašų namuose redaktore, ruošė informacines laidas apie aklųjų gyvenimą. 1991 metais ji grįžo į Lietuvos radiją ir televiziją, čia tebedirba iki šiol. Kuria informacines autorines laidas. Per Lietuvos radiją yra nuskambėję keli šimtai jos autorinių laidų. Laida "Sutik mane" yra pirmoji reguliariai transliuojama mūsų šalyje radijo laida apie akluosius, jų gyvenimą ir veiklą.

Nuo 1996 metų Gemutė Padribonienė yra LASS narė. Dalyvauja visuomeninių komisijų darbe. Nuo 2003 metų ji - žurnalo "Mūsų žodis" redakcinės kolegijos narė. Gemutė Padribonienė yra dviejų respublikinių Lietuvos žurnalistų sąjungos konkursų laureatė.

Visų žurnalo "Mūsų žodis" skaitytojų, radijo laidų klausytojų, LASS narių vardu sveikiname Gemutę Padribonienę su garbingu valstybiniu apdovanojimu ir linkime jai kūrybinės sėkmės ir išmonės, sveikatos, laimės ir naujų valstybės bei visuomenės apdovanojimų.

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]