MUS REMIA

Ginta PETRAUSKIENĖ

KALĖDINĖS DOVANOS ŠIAULIEČIAMS


Šiaulių LIONS klubas suteikė Šiaulių aklųjų ir silpnaregių kultūros namams paramos už 2000 litų. Už tūkstantį litų nupirkti trys radijo aparatai, DVD grotuvas ir šiauliečio tautodailininko Alberto Martinaičio pagamintas būgnas. Likęs tūkstantis litų skirtas Šiaulių aklųjų ir silpnaregių kultūros namų kolektyvų naujai kompaktinei plokštelei išleisti.

Dovanas įteikė Šiaulių LIONS klubo prezidentas Valdemaras Guzaitis ir klubo sekretorius Zenonas Sabalys. Būgnas atiteko Šiaulių aklųjų ir silpnaregių kultūros namų folkloro ansambliui "Sedula". Ansamblio vadovė Virginija Gintilaitė džiaugėsi, kad būgnas toks, kokio ansamblis seniai ieškojo.

Radijo aparatai įteikti trims garbingo amžiaus neregiams ir silpnaregiams.

Šiaulių LIONS klubo prezidentas Valdemaras Guzaitis įteikė oda aptrauktą būgną Šiaulių aklųjų ir silpnaregių kultūros namų folkloro ansamblio "Sedula" vadovei Virginijai Gintilaitei.

Susitikime su Šiaulių LIONS klubo nariais vyko diskusija, aptartos ateities paramos galimybės. Esame labai dėkingi rėmėjams už dėmesį ir nuolatinę paramą Šiaulių miesto žmonėms su regėjimo negalia.

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]