GYVENIMO AKTUALIJOS

 

BELAUKIANT ATOSTOGŲ


Jau pavasaris! Saulutė vis labiau ir labiau šildo. Ne vienas susimąstome, kur ilsėsimės vasarą. Neregiams bei silpnaregiams ilsėjimosi prie jūros įprasta vieta - poilsio namai "Spindulys". Poilsio namų administratorė jau pasiruošusi priimti žmones su regėjimo negalia.

Apie naujas paslaugas, kainas bei patogumus ir poilsio sąlygas pasakoja "Spindulio" administratorė Daina Vitkauskienė.

Poilsio namai "Spindulys" įsikūrę netoli jūros, atokiau nuo triukšmingo Šventosios centro. Čia patogu atvykti ir nuosavomis mašinomis, ir visuomeniniu transportu - netoli autobusų stotelė. Poilsio namuose su pusiau uždaru kiemu yra ir dviviečių, ir triviečių, ir keturviečių kambarių. Kambarį galima pasirinkti pagal pageidavimus ir kišenę. Norintys kambaryje rasti šaldytuvą, dušą, tualetą, šiltą vandenį mokės šiek tiek daugiau, o norintys kukliau praleisti laiką pajūryje, gali pasirinkti kambarį, kur tėra tualetas ir šaltas vanduo. Kainos taip pat priklauso nuo laiko: vasaros pradžioje, visą birželį ir vasaros pabaigoje - mažesnės kainos. Ir pavasarį, ir rudenį - sutartinės kainos.

Lentelėje pateiktos kainos - tik įmonėms, įstaigoms ir organizacijoms, sudariusioms sutartis su UAB "Regseda" iki birželio 1 dienos. Manau, kad kiekvienas LASS narys ar dirbantis šioje sistemoje gali kreiptis į bet kurią LASS organizaciją, kad ji sudarytų sutartį kad ir vienam asmeniui ne trumpiau kaip 5 paroms.

Jei liks po birželio 1 dienos laisvų vietų, jos bus išnuomotos visiems norintiems ir bus reklamuojamos per informacijos centrus, internete ir pan. Kainos bus komercinės atsižvelgiant į oro sąlygas, poilsio namų užimtumą ir t.t. Komercines kainas tvirtina UAB "Regseda" direktorius. Visi, nesuspėję ar neapsisprendę laiku, gali skambinti į poilsio namus ir tartis dėl poilsio laiko bei sąlygų. Asmeninė sutartis telefonu įsigalios jums atsiuntus 50 Lt. perlaidą.

Atvykę poilsiautojai kambaryje ras tiek lovų, kiek vietų jie užsisakė. Nepageidaujame neužsiregistravusių asmenų. Išimtis taikoma ikimokyklinio amžiaus vaikams iki 7 metų. Kambaryje bus pagalvės ir antklodės. Velkamąją patalynę poilsiautojai atsiveža savo arba išsinuomoja, sumokėję 5 Lt už vieną komplektą. Naujiena - kiekvienoje laiptinėje jau įrengtos virtuvėlės, kuriose rasite šaldytuvą, viryklę, šiltą vandenį ir kai kuriuos indus. Šiek tiek indų yra ir kambariuose, bet, jei yra galimybė, siūlome atsivežti savo puoduką, valgymo įrankius ir pan. Šiais metais atnaujinome bendrą dušą. Juo pasinaudoti bus galima sumokėjus 5 Lt už pusę valandos - tai vienkartinis mokestis. Taip bandome įvesti tvarką ir apsisaugoti nuo pašalinių lankytojų. Kiekvienas gali pasirinkti kambarį su šiltu vandeniu. Šiais metais tokių kambarių galime pasiūlyti daugiau.

Pagrindinė naujovė ta, kad keičiasi lengvatos LASS nariams. Atsižvelgdami į poilsiautojų nusiskundimus, neskirsime maitinimo talonų, o sumažinsime 5 Lt kiekvienam LASS nariui jo kambario nuomos paros kainą. Ši nuolaida taikoma tik LASS nariams. Atvykę į poilsio namus jie privalės pateikti galiojantį LASS nario pažymėjimą. Kitu atveju poilsiautojas nuolaidos negaus.

Galime pasiūlyti vietoje nusipirkti taksofono kortelių, UAB "Regseda" gaminamų suvenyrų be prekybinio antkainio.

Poilsio namų administracija pasiruošusi suteikti kuo išsamesnę informaciją, kultūringai aptarnauti bei padėti spręsti jums iškilusias problemas.

Telefonai:

Šventojoje - 8 460 45542, mob.- 8 699 32790.

Klaipėdoje - 8 46 497822.

 

POILSIO NAMŲ "SPINDULYS" 
KAMBARIŲ NUOMOS KAINOS 
2003 m. VASARĄ

Paslaugų lygis  Vietų sk. kambaryje  Birželio 1 - 30 d. 
Rugpjūčio 21 - 30 d.
 Liepos 1 d. - rugpjūčio 20 d.
Kambarys su šaltu vandeniu, tualetu  4
 3
 2
 25 Lt
 20 Lt
 15 Lt
 35 Lt
 30 Lt
 25 Lt
Kambarys su šiltu vandeniu, tualetu, šaldytuvu  4 (2 kambariai)
 3
 2
 40 Lt
 30 Lt
 25 Lt
 55 Lt
 45 Lt
 35 Lt
Rekomenduojamos poilsiavimo pamainos:  
birželio 1-10 d., 11-20 d., 21-30 d., 
liepos 1-10 d., 11-20 d., 21-30 d.,  
rugpjūčio 1-10 d., 11-20 d., 21-30 d. 

 

 

"M.Ž." informacija

* * *
[Skaityti komentarus] | [Komentuoti] | [Turinys] | [Mūsų tinklapis]