MUS REMIA

Ginta PETRAUSKIENĖ

LIONS dovanos neregiams ir silpnaregiams


Neregiai ir silpnaregiai su LIONS dovanomis. Giedriaus BARANAUSKO nuotr.2003 m. vasario 4 dieną LASS Šiaulių miesto ir rajono taryboje LIONS klubo prezidentas Benjaminas Kirstukas klubo vardu šiauliečiams neregiams ir silpnaregiams padovanojo 8 kasetinius magnetofonus įgarsintoms knygoms skaityti ir modernų skenerį neregiui Šiaulių universiteto informatikos specialybės I kurso studentui Gintarui Gauriui. Šį renginį filmavo Šiaulių televizija, dalyvavo laikraščio "Šiaulių kraštas" specialioji korespondentė Rita Žadeikytė ir reporteris Giedrius Baranauskas.

Kasmet Šiaulių miesto LIONS klubas organizuoja labdaros koncertus, kurių metu surenkamos lėšos skiriamos šiauliečiams neregiams ir silpnaregiams remti. Tokia LIONS klubo parama tapo tradicinė.

Šių metų balandžio mėnesį planuojamas kitas LIONS klubo rengiamas labdaros koncertas, kurio metu surinktos lėšos bus skiriamos Šiaulių miesto žmonių su regėjimo negalia paramai. Bendraudami su šio klubo prezidentu Benjaminu Kirstuku bei kitais klubo nariais planuojame ir tariamės dėl įvairių paramos formų. Rengdami projektą "Informacinės aplinkos plėtojimas" Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai ieškojome rėmėjų ir kreipėmės į Šiaulių LIONS klubą, kuris sutiko būti partneriu ir finansiškai remti.

Džiaugiamės rėmėjų parama ir planuojame naujus darbus.

* * *
[Turinys] | [Mūsų tinklapis]