MUMS RAŠO

Danutė BARAUSKIENĖ

PABŪKIME KARTU


Tėvo dienos minėjimas UtenojeUtenos aklųjų ir silpnaregių saviveiklininkai gegužės 31 d. neįgaliesiems Jaunimo pramogų centre suorganizavo renginį Tėvo dienai paminėti. Į šį renginį susirinko nemažai su negale žmonių - arti šimto. Į svečius buvo pakviestas Zarasų aklųjų ir silpnaregių saviveiklininkų kolektyvas. Kaip ir visada, melodingai dainavo jų ansamblis, grojo kaimo kapela, vadovaujama meno vadovo G. Vitkevičiaus.

Pirmiausia buvo pasveikinti susirinkę tėveliai: jiems skirtos gėlės, dainos, gražiausi poezijos posmai. Tylos minute pagerbti jau iškeliavę tėvai. Šiltų pasveikinimo žodžių neįgaliesiems už jų dvasinį tvirtumą ir optimizmą pasakė pirmininkė D. Barauskienė. Šventės dalyviai klausėsi ir uteniškių dainų, kapelos, tėveliams buvo įteikta po kuklų suvenyrą ir gėlytę.

Kad taip gražiai galėjom surengti šią šventę, esame dėkingi Jaunimo pramogų centro direktorei R. Jasiulionienei. Tokie nuoširdūs pabendravimai, susitikimai, manau, mums yra labai naudingi ir reikalingi: labiau vieni kitus pažinsim, o gal ir padėsim vieni kitiems kuo galėdami.

Esu labai patenkinta ir laiminga, kad galiu dirbti su neįgaliais žmonėmis, kurie man yra labai geri, brangūs ir artimi.

Juk gal pajaus, supras ir kiti, kad ir mes, žmonės su negale, mokam dirbti, kurti, linksmintis, kad į ateitį žvelgiame su viltimi.

* * *
[Turinys] | [Mūsų tinklapis]